.

.

Телефонски зафат за LG V60 Thinq 5G - држач за навалување на Snapgrip, засилување на засилувачот на грбот за навалување на LG V60 Thinq 5g - зима бело

Телефонски зафат за LG V60 Thinq 5G - држач за навалување на Snapgrip, засилување на засилувачот на грбот за навалување на LG

DEN 2.00

Износ
Залиха

? [Телефонски зафат] Намалете го заморот на паметните телефони со држачот на навалување на Snapgrip. Овој мал производ се држи до задниот дел на вашиот V60 Thin Q 5 G (или случај) и функционира како засилувач за зафат за вашиот паметен телефон. Нема повеќе смартфон Пинки! Зафатете го без напор со вашиот индекс и среден прст!. ? [Двонасочно навалување] Држачот на навалување на Snap Grip има двонасочна функционалност на навалување што ја претвора во постојан и безбеден заден штанд. Облечете го вашиот омилен филм или видео на You Tube, седнете и уживајте дури и без да го држите вашиот V60 Thinq 5 G!. ? [Компакт] лесно се компресира на помалку од сантиметар, така што тоа е надвор од патот. Само извлечете го за да го користите. ? [Висок квалитет] конструиран со силен, квалитетен поликарбонат материјал што е изграден да трае. ? [Напредно] Немојте само да се појавувате (здодевно). Однесете го на следното ниво : Snap, Grip и навалете се со држачот на Snapgrip Tilt!. Подобрете го зафатот на вашиот V60 Thinq 5 G со држачот на навалување на Snapgrip! Намалете го заморот на паметните телефони со држачот на навалување на Snapgrip. Овој мал производ се држи до задниот дел на вашиот V60 Thin Q 5 G (или случај) и функционира како засилувач за зафат за вашиот паметен телефон. Нема повеќе смартфон Пинки! Зафатете го без напор со вашиот индекс и среден прст! Држачот на навалување на Snapgrip има двонасочна функционалност на навалување што ја претвора во постојан и безбеден заден штанд. Облечете го вашиот омилен филм или видео на You Tube, седнете и уживајте без дури и да го држите вашиот V60 Thinq 5 G! Лесно се компресира на помалку од еден сантиметар, така што тоа е надвор од патот. Само извлечете го да го користите. Конструиран со силен, квалитетен поликарбонат материјал што е изграден за да трае. Не само поп (здодевно). Однесете го на следното ниво : Snap, Grip и навалете се со држачот на Snapgrip Tilt!.

Карактеристики

Производи во категоријата