.

.

Каапо Какко Њујорк Ренџерс Автограм Сина Адидас Автентични Дрес-Автограм Нхл Дресови

Каапо Какко Њујорк Ренџерс Автограм Сина Адидас Автентични Дрес-Автограм Нхл Дресови

DEN 3.00

Износ
Залиха

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Автограм Нхл Дресови. Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Автограм Нхл Дресови. Овој дрес е лично потпишан од Каапо Какко. Официјално е лиценциран Од Националната Хокеарска Лига и доаѓа со индивидуално нумериран, евидентен Холограм Од Фанатици Автентичен. За да се обезбеди автентичност, холограмот може да се прегледа преку интернет. Овој процес помага да се осигура дека купениот производ е автентичен и ја елиминира секоја можност за дуплирање или измама. Ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен каапо Какко сувенири. Њујорк ренџерс сувенири.

Карактеристики

Производи во категоријата