.

.

Врамено Justinастин Фолк Сент Луис Блуз автограмираше 11 „x 14“ Фотографија во центарот на вниманието со натписот „Ајде да одиме блуз“ - ограничено издание од 20 - Автог

Врамено Justinастин Фолк Сент Луис Блуз автограмираше 11 „x 14“ Фотографија во центарот на вниманието со натписот „Ајде да одиме

DEN 1105.60

Износ
Залиха

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од НХЛ. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од НХЛ. Оваа фотографија од 11 „x 14“ е лично потпишана од Justinастин Фолк со натписот „Ајде да одиме блуз“. Официјално е лиценциран од Националната хокеарска лига и доаѓа со индивидуално нумериран, привлечен холограм од фанатици автентичен. За да се обезбеди автентичност, холограмот може да се разгледа преку Интернет. Овој процес помага да се обезбеди дека купениот производ е автентичен и ја елиминира секоја можност за дуплирање или измама. Ова е ограничено издание од 20. Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, нема да биде вклучен холограм Justinастин Фолк. Меморијабилии на ураганите во Каролина.

Карактеристики

Производи во категоријата