.

.

Powerspike Pro Beach Одбојка

Powerspike Pro Beach Одбојка

DEN 475.36

Износ
Залиха

Само диск (и) плус тврда пластична заштитна замена. Состојбата на дискот се движи од беспрекорна до изгребана, но е загарантирана да работи. Дисковите може да имаат налепници или ознаки. Само диск (и) плус тврда пластична заштитна замена. Состојбата на дискот се движи од беспрекорна до изгребана, но е загарантирана да работи. Дисковите може да имаат налепници или ознаки.

Карактеристики

Производи во категоријата