.

.

Кутии брза лента Kapton®, 1/8 x 36 yds, килибар,

Кутии брза лента Kapton®, 1/8 x 36 yds, килибар,

DEN 188.80

Износ
Залиха

Одржува отпорност на висока температура. Направено од полиимид филм со силиконски лепило. Лентата има уникатна комбинација на електрични, термички, хемиски и механички својства кои издржуваат екстремна температура, вибрации и други опкружувања што бараат. Одлична отпорност на абразија и висока диелектрична јачина. Заштита од силиконски лепило не остава остаток. Одржува отпорност на висока температура. Направено од полиимид филм со силиконски лепило. Лентата има уникатна комбинација на електрични, термички, хемиски и механички својства кои издржуваат екстремна температура, вибрации и други опкружувања што бараат. Одлична отпорност на абразија и висока диелектрична јачина. Заштита од силиконски лепило не остава остаток. 1/8 инчи x 36 yds. 1 мил Каптон лента. Одржува отпорност на висока температура. Направено од полиимид филм со силиконски лепило. Лентата има уникатна комбинација на електрични, термички, хемиски и механички својства кои издржуваат екстремна температура, вибрации и други опкружувања што бараат. Одлична отпорност на абразија и висока диелектрична јачина. Заштита од силиконски лепило не остава остаток. Максимална температура 500 ° F. Апликациите вклучуваат : автомобилски сензор и колектори, изолациски табли, гравирање, кабел за оптички влакна, обвивка за прав во прав, производство на полупроводници и лемење на бранови за време на склопување на таблата.

Карактеристики

Производи во категоријата