.

.

IAIYOXI Симпатична Кадрава Бранова Рамка Во Форма На Удар Мека Компатибилна Со Iphone Случај 14 Pro Max, Заштита На Објективот На Фотоапаратот Силиконска Телефонска Кутија О?

IAIYOXI Симпатична Кадрава Бранова Рамка Во Форма На Удар Мека Компатибилна Со Iphone Случај 14 Pro Max, Заштита На Објективот

DEN 95.52

Износ
Залиха

ღ [Компатибилен со] i Phone 14 Pro max, i Phone 14 Плус, i Phone 14 Pro, i Phone 13 Pro max, i Phone 13 Pro,i Phone 12 Pro max,i Phone 11 Pro Max, i Phone 11, i Phone 7/8/SE, i Phone 7 Plus/8 Plus i Phone xs Max, iphone xr, iphone Xs, i Phone x. Поддршка Безжично полнење. ღ [Моден Дизајн] симпатична бран кадрава рамка дизајн ви нуди цела среќен ден, ви овозможува да се израмни со моден тренд и декорација на вашиот телефон совршено. ღ [Заштита На Екранот] Подигнатите рамки околу екранот помагаат да се заштитат од гребнатини. Заштитете го телефонот од прашина, шок и отпечаток од прст,Одлични Подароци За Жени Девојки Пријатели. ღ [Добар Материјал] мека флексибилна задна кутија tpu нуди удобен допир, а рамката на КОМПЈУТЕРОТ ги штити камерата и екранот на телефонот од оштетување на нерамнините и други дневни оштетувања. ღ [Прецизни Исечоци] Обезбедуваат лесен пристап до сите копчиња, порти, звучници, камера и други отвори.

Карактеристики

Производи во категоријата