.

.

Vecomelo За Samsung Galaxy A54 5G Случај Со HD Заштитник На Екранот, [Воено Одделение] 16ft. Капка Тестирани Капак Со Магнетни Kickstand Автомобил Планината Заштитен Случај За Samsung A54 5G, Ц?

Vecomelo За Samsung Galaxy A54 5G Случај Со HD Заштитник На Екранот, [Воено Одделение] 16ft. Капка Тестирани Капак Со Магнетни

DEN 2.67

Износ
Залиха

●Совршено Вклопување Е Специјално дизајниран За Samsung Galaxy A54 5 G, компатибилен со повеќето заштитници на екранот од трети страни и други додатоци. ●Заштита Од воено Одделение ● Премиум хибридната комбинација на материјал ЗА КОМПЈУТЕР/ТПУ нуди одлична издржливост, отпорност на паѓање, отпорност на гребење и отпорност на удари. €Цврсто Вклопување И Удобно Држење Q тешкиот, но компактен профил додава минимална тежина или рефус на Вашата Галаксија А54 5 G; подигнатите ленти на рамката додаваат повеќе зафат за да спречат случајни капки или лизгања. ●Целосно Ротирачки Прстен И Држач За Удар ● држачот за метален прстен На куќиштето Samsung A54 5 G обезбедува посигурно држење на вашиот телефон и може да се ротира за 360 степени под кој било агол што можеби мислите дека е удобен за држење; прстенот може да се користи и како држач за удар за гледање филм или време на лице или секогаш кога сакате да ги ослободите рацете. ●Најдобро Совпаѓање Со Магнетна Монтажа На Автомобил ● вградената метална плоча во задниот капак овозможува секое прицврстување на магнетна монтажа на автомобил. Компатибилен Модел На Телефон САМО За Samsung Galaxy A54 5 G. Сосема Нов Стилски Дизајн тој е компактен и цврст, не додавајќи рефус на Вашата Галаксија А54 5 G 360° Ротирачки Држач За Прстен И Држач за Автомобил прстенот може лесно да се ротира за да работи како држач или држач за удар за да ги задоволи вашите потреби под различни сценарија. Вградената метална плоча внатре овозможува секое прицврстување на вашиот магнетски држач за автомобил. Издржлив И Заштитен Двоен слој на висококвалитетен тпу / компјутерски материјал нуди максимална апсорпција на удари и зголемена контрола на зафатот. Што има во пакетот? 1 X Случај За Samsung Galaxy A54 5 G 1 X HD заштитник На Екранот За Samsung Galaxy A54 5 G 1 X Комплет За Чистење За Инсталација На Заштитник На Екранот Услуга По Продажба здружувајќи долгогодишно искуство во додатоци од висока класа за мобилни телефони, Vecomelo обезбедува врвни производи за сервисирање на сите ваши технолошки уреди. Ако имате какви било прашања во врска со вашата нарачка, ве молиме контактирајте не и ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Замена или враќање на средствата за какви било проблеми со квалитетот што се случуваат во рок од 30 дена. Добредојдовте да не контактирате преку пораки во секое време.

Карактеристики

Производи во категоријата