.

.

ДОИТОЛ Огледало Без Рамка Прилагодливи Клипови За Преграда За Биро За Биро Десктоп Панел За Приватност Клипови За Прицврстување На Екранот Клипови За Држачи За Ка?

ДОИТОЛ Огледало Без Рамка Прилагодливи Клипови За Преграда За Биро За Биро Десктоп Панел За Приватност Клипови За Прицврстување

DEN 2.33

Износ
Залиха

Држачот за монтирање стакло лесно се поправа стаклена преграда, убаво за станбени и комерцијални апликации. Направен материјал од легура на цинк, стегач за преграда со извонредна изработка и има долг век на траење. Стегачот за стакло од легура на цинк има висока јачина и издржливост, погоден и за надворешни и за внатрешни апликации. Фината и мазна површина дава убав и чист изглед, стегачот за стакло од легура на цинк не е ' рѓа и отпор. Стаклената клешта е најдобриот избор за модерни стаклени проекти без рамка, како што се огради за скали и балустради,. Опис изработен од материјал од легура на цинк, држачот за монтирање стакло е потрајна, внатрешна и надворешна употреба. Нашата стаклена стегач има предности на висока јачина и безбедност. Може да биде стабилно и сигурно стакло. поправање стаклена полица, стаклен панел и многу повеќе. Карактеристики-Материјал : цинк легура пакет Вклучувајќи 1 х стакло стегач заградата.

Карактеристики

Производи во категоријата