.

.

Стерилни Филтри За Шише За Еднократна Употреба Со МЕМБРАНА СФКА, 500мл; Одговара На Големината на Вратот: 45мм

Стерилни Филтри За Шише За Еднократна Употреба Со МЕМБРАНА СФКА, 500мл; Одговара На Големината на Вратот: 45мм

DEN 0.33

Износ
Залиха

Налген системот за поддршка на мембраната со брз Проток обезбедува брз проток и голема пропусност. Гама зрачење стерилизирани и поединечно вреќи за 5-годишен стерилен рок на траење. Дозволете директна филтрација во стерилни стаклени медиумски шишиња.

Карактеристики

Производи во категоријата