.

.

Годзила: Кралство На Чудовишта #1е ВФ ; ИДВ стрип | Зап

Годзила: Кралство На Чудовишта 1е ВФ ; ИДВ стрип | Зап

DEN 351.84

Износ
Залиха

Напишано Од Powк Пауел, Трејси Марш. Илустрирано Од Фил хестер. Точка : Годзила : Кралство На Чудовишта #1е (73-ти) Издавач : Idw Покритие Уметник : Мет Френк Писател : icк Пауел, Трејси Марш Уметник : Фил Хестер Белешки : Зап Стрипови Оваа ставка е надвор од печатење, што го прави колекционерски. Секој дополнителен стрип бродови за само 50 центи повеќе на клиентите во САД. Оваа листа содржи фотографија на акции и информации од Стрип И Човечки Компјутери.

Карактеристики

Производи во категоријата