.

.

Магнетниот Притисок На Пивото Може Да Се Олади

Магнетниот Притисок На Пивото Може Да Се Олади

DEN 2.33

Износ
Залиха

Магнетите од задната страна го одржуваат пијалокот безбеден за металните површини, дури и кога е полн. Изграден од 1/8 " (3мм) полиестерски материјал од неопренови со лице. Склопувачко дно, се преклопува рамно за складирање. Го одржува пијалокот постуден подолго и рацете суви. Магнетите од задната страна го одржуваат пијалокот безбеден за металните површини, дури и кога е полн. Изграден од 1/8 " (3мм) полиестерски материјал од неопренови со лице. Склопувачко дно, се преклопува рамно за складирање. Го одржува пијалокот постуден подолго и рацете суви. Магнетната конзерва за ладење се држи силно до металните површини одржувајќи го вашиот пијалок безбеден. Материјал од неопренови од 1/8 инчи, магнетите се обвиткани во материјал сличен на кожа и зашиени на едната страна. Склопувачко дно, се преклопува рамно за складирање. Ги одржува пијалоците постудени подолго и рацете суви. Многу комунални услуги и употреби од работилници и гаражи до пловење, спорт и многу повеќе.

Карактеристики

Производи во категоријата