.

.

Jerером Бетис го автограмираше официјалниот фудбал во НФЛ

Jerером Бетис го автограмираше официјалниот фудбал во НФЛ

DEN 238.40

Износ
Залиха

АВТОГРАФИРАЕ НА РАКА. Автограмски фудбали. Вклучува сертификат за автентичност од DC Sports. Потпишан на сесијата за автограмски автограм во Детроит Сити. АВТОГРАФИРАЕ НА РАКА. Автограмски фудбали. Вклучува сертификат за автентичност од DC Sports. Потпишан на сесијата за автограмски автограм во Детроит Сити. Детроит Сити Спортс имал над 500 спортисти во нашите продавници и на ревии за потписи. Сите автограми се чисти и се споредуваат многу поволно со оној на сликата. Ние исто така го вклучуваме нашиот сертификат за автентичност со оваа одлична колекција.

Карактеристики

Производи во категоријата