.

.

Операција Тандерболт-Нинтендо Супер НЕС

Операција Тандерболт-Нинтендо Супер НЕС

DEN 3.33

Износ
Залиха

Од Производителот Транс Глобалниот Лет #520 е киднапиран и патниците се преместени во седиштето на терористот. Ако барањата на терористот не бидат исполнети за 24 часа, тие ќе почнат да ги убиваат невините заложници. Вашата мисија е да падобран во непријателска територија лоцирајте ги и ослободете ги заложниците и санкционирајте ги терористите. Нема место за заблуда или милост.

Карактеристики

Производи во категоријата