.

.

Луроза 6 Еез Невидлив Меки Клип За Коса Клипови За Волумен На Коса Клипови За Коса Испакнете Ја Алатката За Волумен Лажни Влошки За Коса Стилизирање На Испакнатини ?

Луроза 6 Еез Невидлив Меки Клип За Коса Клипови За Волумен На Коса Клипови За Коса Испакнете Ја Алатката За Волумен Лажни Влошки

DEN 196.80

Износ
Залиха

Невидлив и Удобен За Користење, може Да Направи Да Изгледате Посигурни, Елегантни и Убави За Неколку Секунди. Лесен и Удобен За Употреба, Подигнете Дел од Косата, потоа ставете Ја Подлогата за Коса на Коренот На Косата, Стегнете Го Коренот на Косата со Фиба и Легнете Ја Подигнатата Коса за да Изгледа Мека и Убава. Може Цврсто Да Се Држи Во Вашата Коса и Не Се Потребни Дополнителни Иглички или Штипки за Украсување На Вашата Коса, Соодветни и Погодни за Долга, Кратка, Тенка или Густа Коса. Може да се Користи За Различни Прилики, Како Што Се Церемонии, Забави, Состанок И Така Натаму, Направете Ја Вашата Коса Полна Со Шармантна. Удобно За Носење, Невидливо Што може да Ви Помогне Да Ја Зголемите Волуменската Коса и Да ја Скриете Во Вашата Коса, Да Создадете Шик Фризура и да Направите Да Изгледате Пошармантно. Опис Овие Клипови За Стилизирање На Косата Се Изработени од Најлонска Жица и Челик, Лесен Материјал кој Нема да Ви Донесе Товар На Главата, Нема Потреба Од Дополнителни Помошни Алатки, Меките Штипки Ќе Останат Цврсто во Вашата Коса. Алатките За Коса Со Зголемен Волумен Се Погодни за Различни Фризури Кадрава Коса и Опашка. Карактеристики-Боја : Црна, кафе, беж-Материјал : Најлонска жица, Манган челик - Големина : 9, 00Х4, 00Х2, 00см/ 3, 54Х1, 57Х0, 79ин Пакет, Вклучувајќи 6 х Клипови За Испакнување На Косата.

Карактеристики

Производи во категоријата