.

.

Врамен Автограм/Потпишан Ахмад Сос гарднер 33х42 Њујорк Зелен Фудбалски Дрес Бекет БАС КОА

Врамен Автограм/Потпишан Ахмад Сос гарднер 33х42 Њујорк Зелен Фудбалски Дрес Бекет БАС КОА

DEN 1379.20

Износ
Залиха

Предметот е професионално врамен и сплетен со две фотографии 5х7, има димензии 33х42 инчи и е подготвен да се закачи во пештерата на вашиот маж! ЗАБЕЛЕШКА : COA картичката ќе се монтира на задниот дел од рамката, а не внатре во неа на врвот на дресот како што се гледа на сликата. Ве молиме дозволете до 2 работни дена за предметот да биде врамен, безбедно спакуван и подигнат од ПРОЗОРЦИ. Може да се направат барања за фотографија и матирање.

Карактеристики

Производи во категоријата