.

.

Случај за тастатура на TouchPad за iPad 10-та генерација 10,9 инчен пакет со стилус пенкало за iPad компатибилен со 2018-2022

Случај за тастатура на TouchPad за iPad 10-та генерација 10,9 инчен пакет со стилус пенкало за iPad компатибилен со 2018-2022

DEN 3.00

Износ
Залиха

Не треба за дополнителен глушец, вградениот Track Pads го прави одлично за вклучување на апликации, кликнување, лизгање нагоре/надолу , зумирање/надвор и гледање. Не треба за дополнителен глушец, вградениот Track Pads го прави одлично за вклучување на апликации, кликнување, лизгање нагоре/надолу , зумирање/надвор и гледање. Во исто време, случајот i Pad доаѓа со специјален држач за моливи компатибилен со стилусот на Apple i Pad за повеќе Компактен дизајн. 【Висока прецизност】 Нема да има исклучување, одложување, дислокација и други проблеми. 【Висока прецизност】 Нема да има исклучување, одложување, дислокација и други проблеми.

Карактеристики

Производи во категоријата