.

.

Доктор Непроспиени #7 ВФ; Аватар стрип

Доктор Непроспиени 7 ВФ; Аватар стрип

DEN 79.84

Износ
Залиха

Напишано од Ворен Елис. Илустрирано Од Иван Родригез. Точка : Доктор Непроспиени #7 Издавач : Аватар Покритие Уметник : Иван Родрикез Писател : Ворен Елис Уметник : Иван Родригез Белешки : Редовно покритие; индикација погрешно отпечатоци корица датум Како Мај 2007 Оваа ставка е надвор од печатење, што го прави колекционерски. Секој дополнителен стрип бродови за само 50 центи повеќе на клиентите во САД. Оваа листа содржи фотографија на акции и информации од Стрип И Човечки Компјутери.

Карактеристики

Производи во категоријата