.

.

Даредевил #317 ВФ; марвел стрип

Даредевил 317 ВФ; марвел стрип

DEN 79.84

Износ
Залиха

Напишано Од Даниел Г. Чичестер. Илустрирано Од Скот мекданиел. Точка : Даредевил #317 Издавач : Марвел Писател : Даниел Г. Чичестер Уметник : Скот Мекданиел Настапи : Стилтман Приказни : Маст Е Зборот Белешки : Наспроти Стилтман Оваа ставка е надвор од печатење, што го прави колекционерски. Секој дополнителен стрип бродови за само 50 центи повеќе на клиентите во САД. Оваа листа содржи фотографија на акции и информации од Стрип И Човечки Компјутери.

Карактеристики

Производи во категоријата