.

.

Случај за Паричник Razstorm За Motorola Moto G Stylus 5g Случај Со Држач За Картички Луксузен Вегански Кожен Ремен За Зглоб Магнетно Затворање, Flip Kickstand и 8 Картички Слотови Заштит?

Случај за Паричник Razstorm За Motorola Moto G Stylus 5g Случај Со Држач За Картички Луксузен Вегански Кожен Ремен За Зглоб

DEN 319.84

Износ
Залиха

Компатибилен Режим : САМО компатибилен СО Мото Г Игла 5Г (Објавен во 2021 година). НЕ За Мото Г Игла 2020, не За Мото Г Игла 2021. Функција На Носителот на паричникот И Картичката : со 8 слотови за картички и 2 џебови дизајнирани, погодно за складирање на 8+ картички и готовина. МОЖЕ да носите ЛИЧНА карта, кредитни картички, возачка дозвола и некои готовина без да го земете паричникот кога излегувате надвор. Функција за држач за удар И Ремен За Зглоб : Функциите На Држачот За Удар Се Погодни за Читање, Гледање Видеа, Прелистување На Интернет и Разговор Лице В Лице со Пријателите. Мал ремен за зглоб е погоден кога немате повеќе раце за носење на телефонот. Скриено Магнетно : Магнетното затворање ги одржува вашите картички и готовина на место уредно и безбедно, без грижи за вашите припадници да се лизгаат. Премиум Занаети : Рачно изработена од висококвалитетна веганска кожа со прекрасни шевови. Секоја Бура Изгледа и се чувствува луксузно, совршено за мажи и жени.

Карактеристики

Производи во категоријата