.

.

Пентаир 5820302 Ѕид Природен Бискејн Розета Декоративен Акцент

Пентаир 5820302 Ѕид Природен Бискејн Розета Декоративен Акцент

DEN 2.67

Износ
Залиха

Тела се лесни за инсталирање со заеднички градежни лепила. Мешаната, мала тежина полимерна конструкција нема да попушта, избледува или обезбојува. Сите тела се закачуваат на цевка од 3/4 инчи што ги прави лесни за мешање и совпаѓање. Вистинските Метални завршетоци благодатно го завршуваат времето со текот на времето во убава, богата патина. Достапно во природна боја; Мери должина од 7 инчи со висина од 3 инчи со ширина од 7 инчи. Со декоративни акценти на Ѕидови, ја вградувате интригата на водата што паѓа со елегантни архитектонски детали за совршен завршен допир на вашиот базен. Без разлика дали се стремите кон изгледот и чувството на шармантно повлекување од стариот свет, романтично медитеранско грото или природен тропски рај, постои Ѕиден Извор дизајниран да ја исполни вашата цел. Ѕид пролет бискејн розета. Тела се лесни за инсталирање со заеднички градежни лепила. Мешаната, мала тежина полимерна конструкција нема да попушта, избледува или обезбојува. Сите тела се закачуваат на цевка од 3/4 инчи што ги прави лесни за мешање и совпаѓање. Вистинските метални завршетоци благодатно го завршуваат времето со текот на времето во убава, богата патина. Достапно во природна боја. Мери 7-инчна должина за 3-инчна висина за 7-инчна ширина.

Карактеристики

Производи во категоријата