.

.

Трансфер на хартија - Југуи 25Sheets матрици Трансфер хартија Тетоважа тетоважа термичка хартија за матрици 8 1/2 x 11 Тетоважа за трага за тетоважа за хартија за тетоважи

Трансфер на хартија - Југуи 25Sheets матрици Трансфер хартија Тетоважа тетоважа термичка хартија за матрици 8 1/2 x 11 Тетоважа

DEN 2.67

Износ
Залиха

Она што го добивате - хартијата за пренос на тетоважа е 25 парчиња/торба. Големината на хартијата за матрици на тетоважа е A4. 8,5 "x 11" во. Хартијата за матрици за тетовирање е лист со 4 парчиња што вклучува мастер лист, заштитно ткиво, јаглеродна хартија и лист за поддршка. Полесно е тетовирањето - хартијата за пренесување на тетоважа е изработена од висококвалитетна хартија за боја и тетоважа. Хартијата за пренос на тетоважа има добар квалитет и не е лесно да се избледи. Може да ја задржи облеката чиста, лесна за употреба и може да се користи со машината за термички копири. 4 хартија за пренесување на пили - хартијата за пренесување на матрицата за тетоважа е хартија за трансфер на 4 парчиња. Првата страница е мастер -хартија, втората страница е заштитниот слој, третата страница е сината јаглеродна хартија, последната страница е жолт лист за поддршка. Работи одлично-Хартијата за термички трансфер е термичка хартија со 4 парчиња. Хартијата за пренесување на матрици со тетоважа може да биде лесно, деликатно и непречено да ја пренесе шемата на кожата. Ако трансферот не е во ред, ознаките за трансфер можат да се избришат со алкохол. Најдобар избор - ние сме посветени да обезбедиме одлични производи и да им служиме на секој клиент. Слободно можете да не контактирате со нас ако имате какви било проблеми во врска со хартијата за трансфер на тетоважа, сите проблеми ќе бидат решени во рок од 24 часа. Processе ви помогнеме или ќе ви испратиме замена. Она што го добивате - хартијата за пренос на тетоважа е 25 парчиња/торба. Големината на хартијата за матрици на тетоважа е A4. 8,5 "x 11" во. Хартијата за матрици за тетовирање е лист со 4 парчиња што вклучува мастер лист, заштитно ткиво, јаглеродна хартија и лист за поддршка. Полесно е тетовирањето - хартијата за пренесување на тетоважа е изработена од висококвалитетна хартија за боја и тетоважа. Хартијата за пренос на тетоважа има добар квалитет и не е лесно да се избледи. Може да ја задржи облеката чиста, лесна за употреба и може да се користи со машината за термички копири. 4 хартија за пренесување на пили - хартијата за пренесување на матрицата за тетоважа е хартија за трансфер на 4 парчиња. Првата страница е мастер -хартија, втората страница е заштитниот слој, третата страница е сината јаглеродна хартија, последната страница е жолт лист за поддршка. Работи одлично-Хартијата за термички трансфер е термичка хартија со 4 парчиња. Хартијата за пренесување на матрици со тетоважа може да биде лесно, деликатно и непречено да ја пренесе шемата на кожата. Ако трансферот не е во ред, ознаките за трансфер можат да се избришат со алкохол. Најдобар избор - ние сме посветени да обезбедиме одлични производи и да им служиме на секој клиент. Слободно можете да не контактирате со нас ако имате какви било проблеми во врска со хартијата за трансфер на тетоважа, сите проблеми ќе бидат решени во рок од 24 часа. Processе ви помогнеме или ќе ви испратиме замена.

Карактеристики

Производи во категоријата