.

.

D341313P89-Американски Стандард/Trane Oem Замена ECM Мотор, Модул &засилувач; VZPRO

D341313P89-Американски Стандард/Trane Oem Замена ECM Мотор, Модул &засилувач; VZPRO

DEN 385.60

Износ
Залиха

1 КС , ОЕМ ПРОГРАМИРАН МОТОР И МОДУЛ За Американски Стандард И Trane, Вклучува VZPRO. Оем Американски Стандард / Тране Директна Замена Компоненти. Сосема Нова / НАЈНОВА Генерација Еон, Електронски Мотор Контрола Мотор И Модул И VZPRO Пренапони Заштитник. Обично Се Наоѓа Во Американски Ракувачи И Печки Со Променлива Брзина Со Променлива Брзина. ЗАБЕЛЕШКА : Достапни Се Дополнителни Американски Стандардни И Тране Делови-Контактирајте Не За Дополнителни Делови И Материјали. Приклучен Заштитник За Скокови / Пренапони за 5-ПИНСКИ Мотори НА ЕЦМ. Комплетен Oem Американски Стандард / Trane Мотор Со Модул И VZPRO Пренапони Заштитник. Комплетно со фабричка 1-годишна гаранција, ова се Мотори со Променлива Брзина од најновата генерација, комплетирани со приложени претходно програмирани Еонски Модули.Овие се оем компоненти За Старата Генерација Американски Стандардни И Тране Моторни / Модули, како што се наведени, Како И Модели Од Новата Генерација. Доколку имате какви било прашања или грижи со кои е точниот Мотор / Модул За Вашиот Американски Стандарден Или Тран Систем..Контактирајте Не Со Моделот и Серискиот Број на вашата единица. Дали Вашата единица е гаранција за стилин? Можеме да помогнеме..контактирајте не Со Моделот И Серискиот Број на вашата единица(се однесува на поновите единици).

Карактеристики

Производи во категоријата