.

.

Четка за чистење на кафе, тешка рачка од дрво и природни влакнести дрво за прашина еспресо четка додатоци за алатка за кафе од грав бариста домашна кујна

Четка за чистење на кафе, тешка рачка од дрво и природни влакнести дрво за прашина еспресо четка додатоци за алатка за кафе

DEN 1.00

Износ
Залиха

Висококвалитетни влакна на природни влакна и дрвена рачка, добро изработена цврста четка за секојдневна употреба. Оваа четка за мелница за кафе е специјално дизајнирана да го одземе остатокот од кафе, без да ги оштети лопати. За правилно одржување, неопходно е да се задржи еспресо опрема без основи и оваа четка е одлична за тоа. Помага во одржувањето на вашата скапа опрема за кафе. Удобна, тркалезна рачка, долготрајни влакна, одлични за меленици и производители на тестенини. Прави чистење на кој било вид мелница брзо и лесно. Висококвалитетни влакна на природни влакна и дрвена рачка, добро изработена цврста четка за секојдневна употреба. Оваа четка за мелница за кафе е специјално дизајнирана да го одземе остатокот од кафе, без да ги оштети лопати. За правилно одржување, неопходно е да се задржи еспресо опрема без основи и оваа четка е одлична за тоа. Помага во одржувањето на вашата скапа опрема за кафе. Удобна, тркалезна рачка, долготрајни влакна, одлични за меленици и производители на тестенини. Прави чистење на кој било вид мелница брзо и лесно. Ако користите мелница за кафе, ова е алатка за вас. Оваа четка има привлечна дрвена рачка и користи долги, издржливи влакна за да се исчисти длабоко. Оваа четка е совршен начин да влезете во сите мали ќошиња и пукнатини на мелница за кафе за да ја одржувате чиста и да работи најдобро. Исто така, користете со производители на тестенини. Оваа четка за мелница за еспресо е одлична за чистење на вашите мелници за мелница, мелница за мелница, хопери за кафе, па дури и помага да ги задржите залутаните кафе, ставени во пределот за пакување на портафилтер на вашиот бар за кафе Еспресо. Направено од меки влакна на влакна Оваа четка за мелница има класична рачка од природно дрвено. Оваа четка за мелница за кафе е специјално дизајнирана да го одземе остатокот од кафе, без да ги оштети лопати. Измијте ги оние несакани преостанати места од мелница за кафе со оваа четка за чистење на мелница од прогресивно. Со својата градба на дрвени предмети е долготрајно и сигурно ќе помогне да ја задржите вашата мелница во форма на врвот. Влакната лесно ги бришат дополнителните кафе од мелницата и го олеснуваат чистењето.

Карактеристики

Производи во категоријата