.

.

2020-21 Кошарка Панини Донрус #202 ЛАМЕЛО БОЛ ДОБИРАЕ картичка - Оценета дебитант

2020-21 Кошарка Панини Донрус 202 ЛАМЕЛО БОЛ ДОБИРАЕ картичка - Оценета дебитант

DEN 448.00

Износ
Залиха

Официјална картичка за дебитант. Во близина на нане до состојба на нане. Доаѓа во заштитен врвен натоварувач за нејзина заштита и прикажување. 2020-21 Кошарка Панини Донрус #202 ЛАМЕЛО БОЛ ДОБИРАЕ картичка - Оценета дебитант - Шарлот Хорнетс. Ова е оригинална, автентична дебитантска картичка на Ламело Бол, произведена од Панини, за време на сезоната во НБА 2020-21. Картичката е во состојба на нане до нане. Прикажана фотографија.

Карактеристики

Производи во категоријата