.

.

Преносно уринарно патент патување со ситни за итни случаи, тренинг за деца со пиштол за бебиња, деца, деца со ситни автомобили и кампување на отворено употреба мног?

Преносно уринарно патент патување со ситни за итни случаи, тренинг за деца со пиштол за бебиња, деца, деца со ситни автомобили

DEN 2.33

Износ
Залиха

? Капацитет : 500мл за урината на Контијан, многу светлина за носење само 0,45 BL. разумна големина 8.07in*3.15in (дијаметар). ? Преносно : Со разумна големина може лесно да се земе, можете да ставите скоро сите торби за носење. ? Повторно користење : Може да се користи повторно по чистењето, подобро со топла вода чистење на тоа, што животната средина и здравјето. ? Погодно : Каде и да е затворен или на отворено, можете да го користите, како автопат, парк, патнички пат, автомобил или тоалет. Оставете го бебето да избегне итност да најде тоалет. Детска тренинг, колега за спални соби за бебиња. ? Запечатување : Нема протекување по употреба. 3-слој дизајн-доказ за протекување. ? Капацитет : 500мл за урината на Контијан, многу светлина за носење само 0,45 BL. разумна големина 8.07in*3.15in (дијаметар). ? Преносно : Со разумна големина може лесно да се земе, можете да ставите скоро сите торби за носење. ? Повторно користење : Може да се користи повторно по чистењето, подобро со топла вода чистење на тоа, што животната средина и здравјето. ? Погодно : Каде и да е затворен или на отворено, можете да го користите, како автопат, парк, патнички пат, автомобил или тоалет. Оставете го бебето да избегне итност да најде тоалет. Детска тренинг, колега за спални соби за бебиња. ? Запечатување : Нема протекување по употреба. 3-слој дизајн-доказ за протекување. Урината за итни случаи е многу нормален во нашиот живот, особено децата и бебињата! Но, сега со овие преносни садови, можеме лесно да го решиме проблемот, без разлика каде сме. Како воз, брод, автопат, парк, патнички пат, автомобил или тоалет, итн. Големина на производот : дијаметар 8.07 "H x 3,15". Вклучен пакет : - патни сили * 1.

Карактеристики

Производи во категоријата