.

.

Алатка за сечење шампион Блекголд XG12-1-3/8 Сребрена и Деминг 1/2

Алатка за сечење шампион Блекголд XG12-1-3/8 Сребрена и Деминг 1/2

DEN 2417.44

Износ
Залиха

Вежбите со тешка црна боја на сребро и деминг имаат супериорна јачина и издржливост од стандардните вежби за S&D. Третманот со површинска површина на Блекголд држи лубрикант за помазно, подолго дупчење. Вежбајте побрзо и навлезете поточно заради точката на разделување 118*. 1/2 "размачкана намалена шипка за употреба во преносни вежби или дупки за вежбање каде што капацитетот на Макс Чак е 1/2". Идеално за дупчење челик, челична плоча, не'рѓосувачки челик, леано железо, титаниум, нимонски легури, манган и други цврсти материјали. Совршена алатка за оддели за одржување, машински продавници, автомобилски продавници и други индустрии. Вежбите со тешка црна боја на сребро и деминг имаат супериорна јачина и издржливост од стандардните вежби за S&D. Третманот со површинска површина на Блекголд држи лубрикант за помазно, подолго дупчење. Вежбајте побрзо и навлезете поточно заради точката на разделување 118*. 1/2 "размачкана намалена шипка за употреба во преносни вежби или дупки за вежбање каде што капацитетот на Макс Чак е 1/2". Идеално за дупчење челик, челична плоча, не'рѓосувачки челик, леано железо, титаниум, нимонски легури, манган и други цврсти материјали. Совршена алатка за оддели за одржување, машински продавници, автомобилски продавници и други индустрии. Опис на производот Шампион Алатка за сечење брутална платина XL12 Сребрена и Деминг вежби се најдобрите вежби за пресврт за професионалниот изглед за вежбање дупки со голем дијаметар во тешки материјали. Тие се произведени во САД на врвен челик со голема брзина за побрзо дупчење и подолг живот на алатки. 118* Сплит точка му овозможува на операторот да вежба прецизни, точни дупки. Вежбите XL12 се идеални за оддели за одржување, машински продавници, авто -продавници и други индустрии. Од производителот Шампион Сребрен и Деминг вежби се користат широко во одделите за одржување, машински продавници и во градежни околини. Вежбите за сребро и деминг се совршени за преносни преси за дупчење и вежбање каде што капацитетот Чак е 1/2-инчен.

Карактеристики

Производи во категоријата