.

.

Филаделфија Иглс Игра-Носи Користи Riddell C - 3000 Фудбал Шлем Големина 7 5/8-Непотпишани Мак Игра Користи Шлемови

Филаделфија Иглс Игра-Носи Користи Riddell C - 3000 Фудбал Шлем Големина 7 5/8-Непотпишани Мак Игра Користи Шлемови

DEN 11779.04

Износ
Залиха

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Непотпишани Мак Игра Користи Шлемови. Филаделфија Иглс Игра-Носи Користи Riddell C - 3000 Фудбал Шлем Големина 7 5/8 ако производот е непотпишан или не игра-се користи, холограм нема да бидат вклучени сувенири. Филаделфија орли сувенири.

Карактеристики

Производи во категоријата