.

.

LG AJP73595013 Fraigerator Crisper Drigure Fireine оригинална опрема Производител дел

LG AJP73595013 Fraigerator Crisper Drigure Fireine оригинална опрема Производител дел

DEN 2703.20

Износ
Залиха

Овој дел е компатибилен со модели, вклучувајќи; 79551832411, LSXS26366 S/02.79551832412, LSXS26336 S/00, LSXS26366 S/01.79551832413, LSXS26366 S/00,79551832410, 00,79551 37810, LSXS26386 D/02, LSXS26386 D/03, LSXS26386 D/00, LSXS26386 D/01.795551833413,795551833412,, 79551833415,LSXS26336 V/01,79551833411,79551833410,79551839414,LSXS26336 V/00,79551839413,79551839412,79551839411,79551839410,LSXS26326 W/01,LSXS26386 S/00,LSXS26326 W/00,LSXS26326 S/00,LSXS26326 S/01,LSXS26326 S/02,LSXS26366 D/ 00, LSXS26366 D/01. Ова е замена на производителот. Дел може да се разликува по изгледот, но е функционален еквивалент на претходните делови, вклучувајќи; AJP73595018. Оригинален производител на оригинална опрема (ОЕМ) дел. Компатибилни брендови : LG. Оваа крцкава фиока (дел број AJP73595013) е за фрижидери. Следете ги упатствата во упатството на сопственикот при инсталирање на овој дел. Овој дел е компатибилен со модели, вклучувајќи; 79551832411, LSXS26366 S/02.79551832412, LSXS26336 S/00, LSXS26366 S/01.79551832413, LSXS26366 S/00,79551832410, 00,79551 37810, LSXS26386 D/02, LSXS26386 D/03, LSXS26386 D/00, LSXS26386 D/01.795551833413,795551833412,, 79551833415,LSXS26336 V/01,79551833411,79551833410,79551839414,LSXS26336 V/00,79551839413,79551839412,79551839411,79551839410,LSXS26326 W/01,LSXS26386 S/00,LSXS26326 W/00,LSXS26326 S/00,LSXS26326 S/01,LSXS26326 S/02,LSXS26366 D/ 00, LSXS26366 D/01. Ова е замена на производителот. Дел може да се разликува по изгледот, но е функционален еквивалент на претходните делови, вклучувајќи; AJP73595018. Оригинален производител на оригинална опрема (ОЕМ) дел. Компатибилни брендови : LG. Оваа крцкава фиока (дел број AJP73595013) е за фрижидери. Следете ги упатствата во упатството на сопственикот при инсталирање на овој дел. Оригинални делови за производител на оригинална опрема (OEM)! Оваа крцкава фиока (дел број AJP73595013) е за фрижидери. Crisper Draight AJP73595013 чува овошје и зеленчук на ниво на влажност што помага да се одржат свежи подолго. Следете ги упатствата во упатството на сопственикот при инсталирање на овој дел.

Карактеристики

Производи во категоријата