.

.

Велосипед на Fierrg, велосипед со променлива брзина на виткање на шок, амортизери со високо оптоварување за патеки во џунглата, снегот, BeaC

Велосипед на Fierrg, велосипед со променлива брзина на виткање на шок, амортизери со високо оптоварување за патеки во џунглата,

DEN 1.00

Износ
Залиха

【Специјални гуми】 : Велосипед за апсорпција на шок во смена, планински специјални гуми надвор од патот, планински специјални гуми, подебели, диви, со добар зафат, низок отпор на тркалање, напор за возење, вилушка за заклучување на шок, вилушка со двојна употреба, вилушка за вилушка, пат за заклучување на вилушка Брзина на возење побрзо, заклучување на отворено надвор од патот за возење удобно. 【Специјални гуми】 : Велосипед за апсорпција на шок во смена, планински специјални гуми надвор од патот, планински специјални гуми, подебели, диви, со добар зафат, низок отпор на тркалање, напор за возење, вилушка за заклучување на шок, вилушка со двојна употреба, вилушка за вилушка, пат за заклучување на вилушка Брзина на возење побрзо, заклучување на отворено надвор од патот за возење удобно. 【Мазно менување на велосипедот за мажи, мазно менување, систем за ротација/планот, краткиот мозочен удар, чистото менување, брзото менување и заштедата на трудот, 10 S Електропликација за позиционирање кула тркало, кое може да ја заклучи предната вилушка на амортизер на шок, смирено да се справи со Различни патишта, ефикасно го намалуваат отпорот со висок еластичен ефект и го прават возењето поудобно. 【Собрание】 : 85% од собранието на планинскиот велосипед е завршено кога ќе пристигне на вашиот праг, сè што треба да направите е да ги поправите предните тркала, педалите, лентите, седиштето и да ги пополнете гумите со воздух, и можете да уживате возењето!. планински велосипед. 【Силно сопирање】 : Механичка сопирачка на сопирачката на дискот, методот на сопирање на сопирачката на сопирачката, чувствителен, брз, не засегнат од лошо време, да ја заштити безбедноста на возењето, ергономската седло, тесната седло на трки, така што нозете се лесни за возење до Намалете го триењето на нозете, возете побрзо, долго седење не е уморно.

Карактеристики

Производи во категоријата