.

.

CXDTBH CART RACK Дневна соба за складирање бања кујна подни решетки со тркала

CXDTBH CART RACK Дневна соба за складирање бања кујна подни решетки со тркала

DEN 0.67

Износ
Залиха

Дизајнот на корпите го прави складирањето поудобно и директно. 360 степени бесплатно движење на тркалото, тркало со дизајн на сопирачките. Зголемете го големиот капацитет, зголемете го растојанието помеѓу слоевите, заштитете ги оградите од обете страни и спречете се да се лизгаат предметите. Кошницата за дишење одржува овошје и зеленчук свеж. Оваа функционална корпа за складирање метал ќе ги задоволи вашите долгорочни потреби за складирање. Дизајнот на корпите го прави складирањето поудобно и директно. 360 степени бесплатно движење на тркалото, тркало со дизајн на сопирачките. Зголемете го големиот капацитет, зголемете го растојанието помеѓу слоевите, заштитете ги оградите од обете страни и спречете се да се лизгаат предметите. Кошницата за дишење одржува овошје и зеленчук свеж. Оваа функционална корпа за складирање метал ќе ги задоволи вашите долгорочни потреби за складирање. Дизајнот на корпите го прави складирањето поудобно и директно.360 степени бесплатно движење на тркалото, тркалото со дизајн на сопирачките. Поставете го големиот капацитет, зголемете го растојанието помеѓу слоевите, заштитете ги оградите од обете страни и спречете се ликнување на предметите. зеленчук свеж. Оваа функционална корпа за складирање метал ќе ги задоволи вашите долгорочни потреби за складирање. Бидете малку поразлични од сликите. Ве молиме, дозволете мала разлика во димензијата, како резултат на различно рачно мерење.Вините можат да се вртат непречено на 360 степени без да се грижите за лизгање.

Карактеристики

Производи во категоријата