.

.

4,5 Дијамантски пила со високи перформанси за гранит, кварц и други инженерски камења, влажни или суви, 7/8 -5/8 Арбор

4,5 Дијамантски пила со високи перформанси за гранит, кварц и други инженерски камења, влажни или суви, 7/8 -5/8 Арбор

DEN 207.84

Износ
Залиха

Материјали : гранит, кварц, инженерски камен. Големина на арбор : 7/8 "-5/8" Арбор. Висина на сегментот : висина од 8мм. Метод/опрема за сечење : влажно/суво со рачни пили или пили за плочки. Повеќенаменски дизајн - дизајниран со турбо сегменти со високи перформанси за материјали како што се гранит, кварц, инженерски камен. Премиум издржливост - Конструиран од цврст челик со инженерски воздушни дупки за да се задржи сечилото ладно само за континуирано директно сечење. Висина на сегментот - висина на сегментот од 8мм. Максимален вртежи во минута - 13.200 вртежи во минута. Користете суви или влажни - препорачани пили за пили или плочки. Повеќенаменски дизајн - дизајниран со турбо сегменти со високи перформанси за материјали како што се гранит, кварц, инженерски камен. Премиум издржливост - Конструиран од цврст челик со инженерски воздушни дупки за да се задржи сечилото ладно само за континуирано директно сечење. Висина на сегментот - висина на сегментот од 8мм. Максимален вртежи во минута - 13.200 вртежи во минута. Користете суви или влажни - препорачани пили за пили или плочки.

Карактеристики

Производи во категоријата