.

.

Yokive 5 компјутери тороидно јадро, феритни гушички прстени со железо во прав Феритни прстени, добри за трансформатори на електрична енергија

Yokive 5 компјутери тороидно јадро, феритни гушички прстени со железо во прав Феритни прстени, добри за трансформатори на електрична

DEN 2.00

Износ
Залиха

√multipurpose - Нашиот феритен прстен е добар за трансформатори на електрична енергија, тековни трансформатори, трансформатори на инструменти, индуктори, гуши, баласти, стабилизатори на напон и регулатори, трансформатори за заварување, трансформатори на широкопојасен интернет, филтри, итн. Боја : црна) ферит прстен тороидно јадро железо што го мери (надворешен дијаметар*Внатрешен дијаметар*висина) 24,2 x 13,7 x 8mm/0,95 x 0,54 x 0,31 инчи. Material Податок на материјал - Овој феритен прстен е изработен од фероферичен оксид. Ова е феритен прстен, а не магнет. Нема магнетизам. - Специјално дизајнирано - јадрото на железо во прав генерално се чува во близина на сигнали на место. Има карактеристики на изолирање на струјните струи, мала пропустливост и ограничување на мешање. Alkубезно белешка - Како кревка ставка, треба да бидете внимателни кога го користите за да избегнете кршење. √multipurpose - Нашиот феритен прстен е добар за трансформатори на електрична енергија, тековни трансформатори, трансформатори на инструменти, индуктори, гуши, баласти, стабилизатори на напон и регулатори, трансформатори за заварување, трансформатори на широкопојасен интернет, филтри, итн. Боја : црна) ферит прстен тороидно јадро железо што го мери (надворешен дијаметар*Внатрешен дијаметар*висина) 24,2 x 13,7 x 8mm/0,95 x 0,54 x 0,31 инчи. Material Податок на материјал - Овој феритен прстен е изработен од фероферичен оксид. Ова е феритен прстен, а не магнет. Нема магнетизам. - Специјално дизајнирано - јадрото на железо во прав генерално се чува во близина на сигнали на место. Има карактеристики на изолирање на струјните струи, мала пропустливост и ограничување на мешање. Alkубезно белешка - Како кревка ставка, треба да бидете внимателни кога го користите за да избегнете кршење. MULTIPURPOSE - Our ferrite ring is good for power transformers, current transducers, instrument transformers, inductors, chokes, ballasts, voltage stabilizers and regulators, welding transformers, broadband transformers, filters, etc.WHAT YOU GET - The package comes with 5pcs (color : црна) ферит прстен тороидно јадро железо што мери (надворешен дијаметар*внатрешен дијаметар*висина) 24,2 x 13,7 x 8mm/0,95 x 0,54 x 0,31 инчи. Ова е феритен прстен, а не магнет. Нема магнетизам. Специјално дизајниран - јадрото на железо во прав генерално се чува во близина на сигнали на место. Има карактеристики на изолирање на струи на едеми, ниска пропустливост и ограничување на мешање. Winkly Note - Како кревка ставка, треба да бидете внимателни кога го користите за да избегнете кршење.

Карактеристики

Производи во категоријата