.

.

Релејски реле за реле на Agounod Thermal Relay JR36-32 690V Спецификација 16/22/32A Бакарни делови Термички реле за заштита на преоптоварување

Релејски реле за реле на Agounod Thermal Relay JR36-32 690V Спецификација 16/22/32A Бакарни делови Термички реле за заштита

DEN 0.67

Износ
Залиха

Релеи. Способност за анти-мешање, стабилни перформанси. Широко се користи за целата контрола на MCU, индустрискиот сектор, контролата на PLC, паметната контрола на домот. Мала големина/ниска потрошувачка на енергија/висока контактна напон/висока чувствителност. Лесен за инсталирање, водоотпорен дизајн, ефективна дисипација на топлина, без вишок проблем со топлина. Релеи. Способност за анти-мешање, стабилни перформанси. Широко се користи за целата контрола на MCU, индустрискиот сектор, контролата на PLC, паметната контрола на домот. Мала големина/ниска потрошувачка на енергија/висока контактна напон/висока чувствителност. Лесен за инсталирање, водоотпорен дизајн, ефективна дисипација на топлина, без вишок проблем со топлина. Relay Skigauruname : Термичко преоптоварување релејмодел : JR36-32 RATED напон : AC380 VRated Тековен опсег : 10-16 A 14-22 A 20-32 APower Потрошувачка :

Карактеристики

Производи во категоријата