.

.

Аполо 11 Нил Армстронг еден мал чекор ЏФК НАСА 50: 1 мл .999 сребрен доказ

Аполо 11 Нил Армстронг еден мал чекор ЏФК НАСА 50: 1 мл .999 сребрен доказ

DEN 1547.20

Износ
Залиха

Ретки, само 5.000 ковани. Работ врежан со број. Добиваш 1 мл .999 сребрен доказ 50-годишнина ЕДЕН МАЛ чекор круг во воздухот. Метален Тип : Сребрена Финост : .999 Тежина : 1оз.Содржина на благородни Метали По Единица : 1 Мл Форма : Кружен Состав : Сребрен Материјал : Сребрена Година : 2019 Тип На Штрајк : Профотална Содржина На Благородни Метали : 1 Мл Земја/Регион на Производство : Сад. Ретки, само 5.000 ковани. Работ врежан со број. Добиваш 1 мл .999 сребрен доказ 50-годишнина ЕДЕН МАЛ чекор круг во воздухот. Двете страни на дизајнот користат привлечна доказна завршница, што значи дека релјефните уреди се лесно замрзнати за да се издвојат против прекрасните огледални полиња. Точка специфики Метал Тип : Сребрена Финост : .999 Тежина : 1оз.Содржина на благородни Метали По Единица : 1 Мл Форма : Кружен Состав : Сребрен Материјал : Сребрена Година : 2019 Тип На Штрајк : Профотална Содржина На Благородни Метали : 1 Мл Земја/Регион на Производство : Сад.

Карактеристики

Производи во категоријата