.

.

LIBOR HAJEK New York Rangers 2019-20 Горна палуба Серија 1 Млади пиштоли Дебитант картичка #240 Трговска картичка - картички за дебитанти за хокејски плочи

LIBOR HAJEK New York Rangers 2019-20 Горна палуба Серија 1 Млади пиштоли Дебитант картичка 240 Трговска картичка - картички

DEN 799.84

Износ
Залиха

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Хокеј картички за дебитант. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Хокеј картички за дебитант. Либор Хајек Newујорк Ренџерс 2019-20 Горна палуба Серија 1 Млади пиштоли Дебитантска картичка #240 Трговска картичка Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограм нема да биде вклучен во меморијалите на Либор Хајек. Меморијабилии на Yorkујорк Ренџерс.

Карактеристики

Производи во категоријата