.

.

Ери AG23B02A

Ери AG23B02A

DEN 468.80

Износ
Залиха

Актуатор, 120 V, N/O со крајниот прекинувач, се вклопува во брендот Ери, Шнајдер Електрик Оваа листа е за e. Актуатор, 120 V, N/O со крајниот прекинувач, се вклопува во брендот Ери, Шнајдер Електрик Оваа листа е за e. Актуатор, 120 V, N/O со крајниот прекинувач, одговара на брендот Ери, Шнајдер Електрик Оваа листа е за секоја.

Карактеристики

Производи во категоријата