.

.

ВАЛОЈИ Микро Прекинувачи 10 ПАРЧИЊА LXW5 11N1 11N2 11G1 11G2 11G3 11Q1 11Q2 11D1 11m Патување Вештерки Прекинувач За Ограничување На Копчето 3 Завртка Терминал Микро Прекинувач

ВАЛОЈИ Микро Прекинувачи 10 ПАРЧИЊА LXW5 11N1 11N2 11G1 11G2 11G3 11Q1 11Q2 11D1 11m Патување Вештерки Прекинувач За Ограничување

DEN 640.00

Износ
Залиха

Прекинувач за микро движење. Се користи во домашни апарати, аудио, играчки, глушец, деловни машини, комуникациска опрема и друга електронска опрема. Одлични прекинувачи на допир, долг работен век. Пин-тип пакет со пластика за спречување на инфилтрација на заварување бор мирис. Растојанието помеѓу контактите е мало,кратко мозочно дејство,според моќта на малата, брза пауза. Микро движење switch Kigauru.

Карактеристики

Производи во категоријата