.

.

Двострана ламинат на бакар, ламинат PCB коло 39 мил 4х3

Двострана ламинат на бакар, ламинат PCB коло 39 мил 4х3

DEN 1.67

Износ
Залиха

Тип : FR-4 стакло епоксид / дебелина : 0,039 "(1,0 mm) / бакар : 1oz единечен едностран (1,4 мил). Големина : 4" x3 "(100mmx75mm). Количина на пакет : 10 табли. Автентичност : Пормантна картичка затворена. Прототип. Прототип. Прототип. Прототип. Прототип. Прототип. Прототип. Како и добрите. Paramount Prototyping табли се ламинати облечени во бакар, кои се користат од фабрикувачите на PCB и лабораториите за истражување на универзитетите. Ве молиме, пребарувајте „Paramount CCL“ за повеќе големини и опции за обложување на бакар. Изградете ја иднината.

Карактеристики

Производи во категоријата