.

.

41-p004-375-0062-300 Неопрен лист, ASTM D1056 2A2/UL 94HBF/UL 94HF1, поддржан од лепило, 0,375 дебела, ширина од 0,625, црна должина, црна

41-p004-375-0062-300 Неопрен лист, ASTM D1056 2A2/UL 94HBF/UL 94HF1, поддржан од лепило, 0,375 дебела, ширина од 0,625, црна

DEN 942.40

Износ
Залиха

Отпорен на масло и отпорен на абразија. Цврстина на пена : мека. Затворена ќелија. Отпорен на масло и отпорен на абразија. Цврстина на пена : мека. Затворена ќелија. Неопрена гума е еластомер со целта и исклучително разноврсна синтетичка гума што се користи во илјадници апликации. Неопрена гума се спротивставува на деградација од сонце, озон и временски услови и добро функционира во контакт со масла и хемикалии. Неопрена гума ја одржува својата сила, флексибилно, извртување и издолжување многу добро во широк опсег на температура, додека има извонредна физичка цврстина.

Карактеристики

Производи во категоријата