.

.

10 парчиња XL3001E1 XL3001 32V 3A SOP-8

10 парчиња XL3001E1 XL3001 32V 3A SOP-8

DEN 700.80

Износ
Залиха

Ние инсистираме дека производите што ги продаваме се оригинални и автентични, а производите што ги продаваме сите се гарантирани со квалитет!. Квалитетот на нашите производи ќе биде строго контролиран. Квалитетот на професионалниот производ го прави секој клиент да се грижи бесплатно. Ние сме посветени на обезбедување на секој клиент квалитетни производи и професионални услуги. Имаме професионален тим за КК. За секоја набавка и пратка, внимателно проверете, снимајте и фотографирајте во повеќе чекори. Придружувајте ги вашите производи. Shenzhen Yuzhiyuanxin Electronics Co., Ltd. е компанија ангажирана во продажба на разни електронски компоненти и сродни услуги. Компанијата има професионален тим. Главните вработени во 'рбетот се ангажирани во оваа индустрија многу години и собраа богато и професионално искуство. Во моментов, компанијата главно е ангажирана во разни активни компоненти (интегрирано коло, диода, триод, итн.) И пасивни компоненти (капацитивност, отпорност, индуктивност, итн.). Електронските компоненти имаат широк спектар на апликации. Врз основа на начелото на интегритетот, компанијата создава услови за задоволување Заеднички развој!.

Карактеристики

Производи во категоријата