.

.

MEDTY 90% HDD ЗА HUS110 130 150 1.2 TB 2.5 САС 64MB 10K За Внатрешна HDD За СЕРВЕР HDD за 3282390-S 12HGSSC

MEDTY 90% HDD ЗА HUS110 130 150 1.2 TB 2.5 САС 64MB 10K За Внатрешна HDD За СЕРВЕР HDD за 3282390-S 12HGSSC

DEN 1.33

Износ
Залиха

MEDTY 90% HDD ЗА HUS110 130 150 1.2 TB 2.5 " SAS 64 MB 10 K За Внатрешна HDD За СЕРВЕР HDD За 3282390-S 12 HGSSC. MEDTY 90% HDD ЗА HUS110 130 150 1.2 TB 2.5 " SAS 64 MB 10 K За Внатрешна HDD За СЕРВЕР HDD За 3282390-S 12 HGSSC.

Карактеристики

Производи во категоријата