.

.

CCI среќно некогаш по Мики и Мини глушец Дизни Деклал Винил налепница | Автомобили камиони Ванс wallsидови лаптоп | Црна | 5,5 x 5,5 во | CCI1376

CCI среќно некогаш по Мики и Мини глушец Дизни Деклал Винил налепница | Автомобили камиони Ванс wallsидови лаптоп | Црна | 5,5

DEN 125.60

Износ
Залиха

Ова е винил, умирачки исечен одлука .. начин подобро од налепница за браник. Користениот материјал е направен да трае 6 години од надворешната страна на вашето возило, но може да се примени на повеќето чисти мазни површини. Овој производ се однесува на вашиот автомобил сличен на тоа како нанесувате привремена тетоважа.. Не грижи се, даваме упатства за апликација. Трансфер -лентата што ја користиме на нашите производи е јасна, што овозможува лесна примена. Произведено од идеи за креативни концепти. Ако ја купите оваа декорација за бренд за креативни концепти од продавач, освен идеи за креативни концепти, купувате фалсификувана ставка. Ова е винил, умирачки исечен одлука .. начин подобро од налепница за браник. Користениот материјал е направен да трае 6 години од надворешната страна на вашето возило, но може да се примени на повеќето чисти мазни површини. Овој производ се однесува на вашиот автомобил сличен на тоа како нанесувате привремена тетоважа.. Не грижи се, даваме упатства за апликација. Трансфер -лентата што ја користиме на нашите производи е јасна, што овозможува лесна примена. Произведено од идеи за креативни концепти. Ако ја купите оваа декорација за бренд за креативни концепти од продавач, освен идеи за креативни концепти, купувате фалсификувана ставка.

Карактеристики

Производи во категоријата