.

.

Универзален прилагодлив клуч за филтрирање на маслото, 3 алатка за отстранување на филтерот за масло од вилица, од 2-1/2 инчи до 4-1/2 инчи, одговара за отстранување на м?

Универзален прилагодлив клуч за филтрирање на маслото, 3 алатка за отстранување на филтерот за масло од вилица, од 2-1/2 инчи

DEN 3.33

Износ
Залиха

Дизајн на три клова : Според принципот на триаголна стабилност, дизајнот на три клова, двонасочна ротација рамномерно; Три завртки на дното фиксирана, добра фиксација, не е лесно да се испаднат; Флексибилна, голема сила. Опсег на апликација : Прилагодлив клуч за филтрирање на маслото погоден за 1/2dr, алатка за погон или рачка 13/16. Отстранлив филтер во рамките на дијаметар од 55мм - 108мм. Карактеристики : Максималната телескопска големина на клучот за филтрирање на масло од три облеки е 108мм, а минималната телескопска големина е 55мм. Задебелена двојна плоча : Горните и долните два задебелени и армирани листови под притисок цврсто притиснете ја менувачот, што е издржливо. Материјал : Направено од висококвалитетни материјали, термички третирани како целина, што се користи за расклопување и склопување на филтри за автомобилски бензински мотор. Дизајн на три клова : Според принципот на триаголна стабилност, дизајнот на три клова, двонасочна ротација рамномерно; Три завртки на дното фиксирана, добра фиксација, не е лесно да се испаднат; Флексибилна, голема сила. Опсег на апликација : Прилагодлив клуч за филтрирање на маслото погоден за 1/2dr, алатка за погон или рачка 13/16. Отстранлив филтер во рамките на дијаметар од 55мм - 108мм. Карактеристики : Максималната телескопска големина на клучот за филтрирање на масло од три облеки е 108мм, а минималната телескопска големина е 55мм. Задебелена двојна плоча : Горните и долните два задебелени и армирани листови под притисок цврсто притиснете ја менувачот, што е издржливо. Материјал : Направено од висококвалитетни материјали, термички третирани како целина, што се користи за расклопување и склопување на филтри за автомобилски бензински мотор. Универзален клуч за филтрирање на филтрирање на маслото, 3 алатка за отстранување на филтерот за масло од вилица, од 2-1/2 инчи до 4-1/2 инчи, одговара за отстранување на филтрите за камиони со автомобили. Прилагодлив клуч за филтрирање на маслото погоден за 1/2dr, алатка за погон или рачка 13/16. Отстранлив филтер во рамките на дијаметар од 55мм - 108мм. Максималната телескопска големина на клучот за филтрирање на масло од три облеки е 108мм, а минималната телескопска големина е 55мм.

Карактеристики

Производи во категоријата