.

.

ЛОГИСКИ ЛОГИКИ Етикети, реактивност на здравствената запаливост “, 1 x 2 , повеќекратно, 500/ролна

ЛОГИСКИ ЛОГИКИ Етикети, реактивност на здравствената запаливост “, 1 x 2 , повеќекратно, 500/ролна

DEN 1430.40

Износ
Залиха

Смело прикажување упатства и предупредувања со етикети чувствителни на притисок. Пренесува хемиски опасности на работното место. 5 етикети по ролна, 1 ролна по случај. Смело прикажување упатства и предупредувања со етикети чувствителни на притисок. Пренесува хемиски опасности на работното место. 5 етикети по ролна, 1 ролна по случај. 1 x 2 " -" реактивност на здравствената запаливост ". Смело прикажување упатства и предупредувања со етикети чувствителни на притисок. Пренесува хемиски опасности на работното место. 500 етикети по ролна. 500 етикети по ролна, 1 ролна по случај.

Карактеристики

Производи во категоријата