.

.

TJLSS Quad Arm LCD LED LED тешки монитор за монитор за монитор за држач 3 и 1 бесплатен штанд/држи четири екрани до 27 ML6864

TJLSS Quad Arm LCD LED LED тешки монитор за монитор за монитор за држач 3 и 1 бесплатен штанд/држи четири екрани до 27 ML6864

DEN 959.84

Износ
Залиха

Висината е прилагодлива во рок од 30 инчи. Ротирајте го екранот 360 степени за да се соочите со која било насока во собата. Мулти-насочен дизајн е исто така спарен со движења на навалување во рок од 15 степени. Навалете го или ротирајте го екранот за најразлични потенцијални ергономски. Поразумната структура ја прави инсталацијата стабилна и удобна. Опис : Висината е прилагодлива во рок од 30 инчи. Покажете го екранот 360 степени за да се соочите со која било насока во просторијата. Мулти-насочен дизајн е исто така спарен со движења на навалување во рок од 15 степени. Поставете го или ротирајте го екранот за најразлични потенцијални ергономски. По разумната структура ја прави инсталацијата стабилна и удобна. Спецификација : Погодна за екран : 13 инчи-27 инчисвеса Компатибилност : 75x75-100x100mmrotation Агол : 180 ° Навалување : 15 ° Up/Down Consurstruct Висина до 22 bs / 10kgpole : 80 cm / 31,5 инчиутлин : 60cm / 23,6 инсекција Вклучува : 1*ТВ -држач Боите може да имаат различни како приказ на разликата, ве молиме разберете.

Карактеристики

Suitable for screen:
13 inches-27 inches
VESA compatibility:
75x75-100x100mm
Rotation angle:
180°
Tilt:
15° up/down
Construction:
Cold rolled steel structure
Carrying capacity:
each VESA board can carry up to 22lbs / 10kg
Pole height:
80 cm/31.5 inches
Outline:
60cm / 23.6 inches
Package includes:
1*TV bracket
The colors may have different as the difference display, please understand. :

Производи во категоријата