.

.

Ламинат на браќата Витни, ламинат, крива на грб во

Ламинат на браќата Витни, ламинат, крива на грб во

DEN 2.33

Износ
Залиха

Единицата се тркала лесно на тешки тркачи. Криви складирање - крива наназад во. Криви складирање - крива наназад во. Опис на производот уморен од губење на просторот за складирање на агли и џоги во училницата? Комбинирајте ги овие директно и четврт-кружни ормани во сите видови на конфигурации за да добиете максимални употребливи за складирање на половина, целосни руни и разни видови на рунда. Секоја единица лесно се тркала на тешки тркала. Од производителот уморен од губење на просторот за складирање до агли во училницата и џоги? Комбинирајте ги овие директно и четврт-кружни ормани во сите видови на конфигурации за да добиете максимални употребливи за складирање на половина, целосни руни и разни други комбинации на рунда. Секоја единица од 24 "-висока единица ја карактеризира нашата цврста градба на ламинат во природна завршница на УВ, а сите рабови се рачно песнички за безбедност. Ролни лесно на тешки кастри, вклучени. Грингард сертифициран. Направено во САД. Доживотна гаранција.

Карактеристики

Производи во категоријата