.

.

АЦЕ СТАКЛО 5000-53 Серија Намалување На Поврзување Адаптер, 29/42 Надворешниот Врв, 34/45 Внатрешниот Дното

АЦЕ СТАКЛО 5000-53 Серија Намалување На Поврзување Адаптер, 29/42 Надворешниот Врв, 34/45 Внатрешниот Дното

DEN 0.33

Износ
Залиха

29/42 надворешен врв. 34/45 внатрешно дно. Продадени во секоја. Земја на потекло : Сад. Поврзување, намалување на адаптерот со горниот женски зглоб е помал од долниот машки зглоб. АЦЕ СТАКЛО 5000-53 Серија 5000 намалување на поврзување адаптер, 29/42 надворешниот врв, 34/45 внатрешниот дното.

Карактеристики

Производи во категоријата