.

.

Стенли Најдобро 45H 7 T 16 H 613 RH 7-пински криви без враќање на стандардот Помалку заклучување на лостот, бронза на нафта, 2 “

Стенли Најдобро 45H 7 T 16 H 613 RH 7-пински криви без враќање на стандардот Помалку заклучување на лостот, бронза на нафта,

DEN 1.00

Износ
Залиха

Заклучувањето за заклучување вклучува јасни индикации за „заклучени“ и „отклучени“ состојби. Оклопниот фронт целосно ги опкружува бравата и мртвиот свет што обезбедува зголемена странична јачина. Само-усогласување на механизмот за трим за брза, лесна и точна инсталација. Помошен болт на не'рѓосувачки челик за леснотија на промена на раката. Брзо преиспитување со најдобро заменливо јадро. Заклучувањето за заклучување вклучува јасни индикации за „заклучени“ и „отклучени“ состојби. Оклопниот фронт целосно ги опкружува бравата и мртвиот свет што обезбедува зголемена странична јачина. Само-усогласување на механизмот за трим за брза, лесна и точна инсталација. Помошен болт на не'рѓосувачки челик за леснотија на промена на раката. Брзо преиспитување со најдобро заменливо јадро. Стенли Најдобро 45 H 7-пински криви Без враќање на стандардот Помалку заклучување на лостот, бронза на нафта (случај од 1).

Карактеристики

Производи во категоријата