.

.

Производител на етикети Phomemo-M110S со етикета 1 50x50- Mini Portabel Bluetooth етикета машина за производство на деловни активности, баркод, етикетирање, занаетчии, трговци на мало ?

Производител на етикети Phomemo-M110S со етикета 1 50x50- Mini Portabel Bluetooth етикета машина за производство на деловни

DEN 959.84

Износ
Залиха

Можете да добиете- 1 розов M110 производител на етикети, 1 балак на бела примерок хартија, 1 50x50 етикета за Божиќна црвена рунда. Термичко печатење Bluetooth- Bluetooth 4.0 врска. Компатибилен со Android 4.0, за i OS 8.0 или погоре. Принципот на термичко печатење ја елиминира потребата за печатење со мастило со лента, побрзо печатење, да ви помогне да заштедите пари и време!. Моќна апликација- Phomemo-M110 S Bluetooth Maker Maker Macher со сите бесплатни обрасци за етикети и може да постави свои шаблони. Можете да уредувате и да пишувате етикети, поддржувајќи печатење на серии Excel за подобрување на ефикасноста на работата. Поддршка OCR и транспарентно печатење на етикетата- Ажурираниот печатач може да печати транспарентни етикети. Оптичко препознавање на знаците и препознавање на гласот- Препознајте го текстот на слики за 4 секунди. Можете да уживате да го конвертирате текстот на фотографиите директно во уредлив текст со производителот на етикети Phomemo-M110. Или користете „Глас Рег“ за да препознаете текст. Мултифункционален производител на термичка етикета-Phomemo-M110 S етикета печатач црно-бело печатење, отпечатете ги етикетите за умирање. Опсег на ширина на етикетата : 20мм ~ 50мм. Овој мини -печатач за етикета има широка употреба во облека, храна, телекомуникации, накит, училиште, домашна употреба и сл. Не за етикети за испорака. Можете да добиете- 1 розов M110 производител на етикети, 1 балак на бела примерок хартија, 1 50x50 етикета за Божиќна црвена рунда. Термичко печатење Bluetooth- Bluetooth 4.0 врска. Компатибилен со Android 4.0, за i OS 8.0 или погоре. Принципот на термичко печатење ја елиминира потребата за печатење со мастило со лента, побрзо печатење, да ви помогне да заштедите пари и време!. Моќна апликација- Phomemo-M110 S Bluetooth Maker Maker Macher со сите бесплатни обрасци за етикети и може да постави свои шаблони. Можете да уредувате и да пишувате етикети, поддржувајќи печатење на серии Excel за подобрување на ефикасноста на работата. Поддршка OCR и транспарентно печатење на етикетата- Ажурираниот печатач може да печати транспарентни етикети. Оптичко препознавање на знаците и препознавање на гласот- Препознајте го текстот на слики за 4 секунди. Можете да уживате да го конвертирате текстот на фотографиите директно во уредлив текст со производителот на етикети Phomemo-M110. Или користете „Глас Рег“ за да препознаете текст. Мултифункционален производител на термичка етикета-Phomemo-M110 S етикета печатач црно-бело печатење, отпечатете ги етикетите за умирање. Опсег на ширина на етикетата : 20мм ~ 50мм. Овој мини -печатач за етикета има широка употреба во облека, храна, телекомуникации, накит, училиште, домашна употреба и сл. Не за етикети за испорака. Производител на етикети Phomemo-M110s со етикета 1 50x50- Mini Portabel Bluetooth етикета машина за производство, баркод, етикетирање, занаетчии, трговци на мало или организатори, компатибилни со Android & i OS, Pink.

Карактеристики

Производи во категоријата