.

.

HAILEGE 2PCS Префрлување на временско задоцнување на временското одложување на модулот за прилагодување на временското одложување на временското одложување на времет?

HAILEGE 2PCS Префрлување на временско задоцнување на временското одложување на модулот за прилагодување на временското одложување

DEN 2.00

Износ
Залиха

Micro USB 5.0 V напојување со влезна порта, лесен за употреба, напон за напојување широк 5 ~ 30 V. Префрлување на временско одложување на прекинувачот за одложување на модулот за прилагодување на времето за одложување на временското одложување. Прилагодувањето на потенциометарот може да ја постави должината на времето. Micro USB 5.0 V напојување со влезна порта, лесен за употреба, напон за напојување широк 5 ~ 30 V. Префрлување на временско одложување на прекинувачот за одложување на модулот за прилагодување на времето за одложување на временското одложување. Прилагодувањето на потенциометарот може да ја постави должината на времето. 1. Работен напон : Широк напон 5 ~ 30 V, со индикатор за реле. 2. Режим на работа : Почетна состојба, излези на модули : Нормално отворен (НЕ) и Заедничкиот терминал (COM) е исклучен, нормално затворен (NC) и поврзан обичен терминал (COM). Обезбедување на низок пулсен сигнал, или клуч за активирање на допир, светлата за реле и индикатор, излезот на состојбата : нормално отворен (не) и вообичаен (COM) поврзан, нормално затворен (NC) и обичниот терминал (COM) е исклучен. После 0-24 секунди (овој пат може да се прилагоди според вашите потреби), релето, назад во државата пред активирањето. 3. Должината на прилагодувањето на времето со потенциометар, стандардно 0-24 секунди. Ако ви треба повеќе време, можете да го замените поголемиот кондензатор (C2) или потенциометар. Време на одложување t = 1.1 RC. На пример : 22 UF кондензатор и отпорник 1м, потоа t = 1,1 * 0.000022 * 1000000 = 24,2 секунди. 4. Модулот може да контролира : 10 A / 250 VAC, 10 A / 30 VDC оптоварување. 5. Штафетата има заштита од слободно кондирање. 6. Терминалот за влез на сигнал за активирање е дизајниран со коло за влечење и филтер, подобрена можност за jamming, погодна за индустриска контрола. Многу производители додаваат изолација на Opto Coupler, но не постои одвојување помеѓу земјата на модулот и земјата на сигналот, не би го постигнале ефектот на мешање. По тестот откри дека само ја подобруваат стабилноста на влезот на сигналот за мешање, без оглед на овој модул е ​​под електромагнетно опкружување за мешање, или во моментот на напојување и моќност, релето нема да произведе погрешна работа. 7. Димензии : 5.4 * 1,9 * 1,8 см (l * w * h) Апликации : 1. провалник, аларм, прекинувач за одложување на зградата, прекинувач за светло за контрола на звук и светлина. 2. Одложување на опрема за возила, за да се спречат големите струи генерирани бидејќи автомобилот започнува да гори опрема за возило. 3. Спречете истовремено лансирање на повеќе уреди предизвикуваат уреди за горење или не успеваат да започнат. Вклучен пакет : 2* 5 V -30 V одложување.

Карактеристики

Производи во категоријата